Waarom 2018 alsnog jouw jaar wordt!

Een gezond, gelukkig en liefdevol nieuwjaar wil ik je toewensen! Het jaar is nog lang genoeg om ervoor te zorgen dat dit jouw jaar wordt!  Deze derde maandag van januari, BLUE MONDAY, is de meest deprimerende dag van het jaar waarop de meeste goede voornemens mislukt zijn. Je laat je toch niet gek maken door 1 zo'n dag? Morgen gewoon weer vrolijk verder gaan om er een fantastisch jaar van te maken. Dus gun jezelf de tijd om soms te vallen en daarna weer op te staan en voor jouw doel te gaan. Ik hoop dat je dit jaar de dingen gaat doen die je graag wilt doen met veel energie, in goede gezondheid en dat het een jaar mag worden van positiviteit, warmte en geluk.

Wat zou je willen bereiken, wat is jouw doel voor dit jaar? Luister naar je hart; wat zou je écht wensen voor 2018?

De meeste mensen willen een betere gezondheid, stoppen met roken, meer aandacht voor familie en vrienden en toch wel bovenaan de lijst staat afvallen, een lichter gewicht. We leggen meestal de lat veel te hoog om je goede voornemen te doen slagen.Hoe fantastisch zou het zijn als je goede voornemens dit jaar wel slagen?

Heb jij voornemens gemaakt op het gebied van je gezondheid? Probeer je doel dan concreet te maken:
Neem even een stuk papier en schrijf eens drie kernwoorden op wat jij wenst voor dit nieuwe jaar op dat gebied.....

Heb je het opgeschreven?

Door het op te schrijven, wordt je wens concreter en ligt het opeens vast.  En dan de volgende stap: HOE ga ik dit doen? HOE ga ik dit bereiken?  HOE ga ik dit aanpakken? Je haakt vaak snel af omdat je doel of voornemen te vaag is, het doel misschien te groot is of dat je niet weet waar je moet beginnen om bijvoorbeeld je ideale gewicht te bereiken. Meteen komen er negatieve gedachten in je op: Het is me eerder ook niet gelukt, dus het zal nu ook wel niet lukken, maar wist je dat de meest succesvolle mensen zich omringen met coaches, psychologen en andere deskundigen om hun doelen te bereiken?  Een coach kan inzicht geven in je eigen gedrag en gewoonten en geeft adviezen hoe bepaalde patronen te doorbreken.
Healthy Pleasures biedt jouw coaching op het gebied van een gezonde leefstijl. 

Hoe zorg je ervoor dat je je doel bereikt?

  • Schrijf je doel op
  • Vertel je vrienden/ familie van je plannen. Als je het verteld hebt, kun je eigenlijk niet meer terug
  • Formuleer het doel positief 
  • Maak een plan van aanpak met tussenstappen
  • Wees vergevingsgezind. wanneer het een dag niet goed gaat. De volgende dag pak je de draad gewoon weer op, waar je eerder gebleven was
  • werk aan je doel, samen met anderen. 
  • Geloof in jezelf en in het doel wat je wilt bereiken en waarom je het doet. Dit zorg voor extra motivatie!

Wil jij ook dat dat 2018 jouw topjaar wordt. Durf jij het aan om écht te veranderen?
De meeste afvalprogramma’s, richten zich vooral op het streng tellen van calorieën waar je alleen maar honger van krijgt en waar je humeur ook niet echt van opknapt.

Healthy Pleasures wil dat je weer gaat stralen en dat je gaat genieten van smakelijk- en gezond eten en lekker bewegen.

Hoe fijn zou het zijn als je stap voor stap jouw gewoonten kan veranderen in positieve gezonde gewoonten en dat je ook nog plezier krijgt in het veranderen van je leefstijl en ontdekt hoe leuk en lekker en gevarieerd  gezond eten en een gezonde leefstijl zijn.

Healthy Pleasures bied je de mogelijkheid om binnen 3 maanden een flinke ommezwaai te maken in het veranderen van ongezonde gewoonten naar gezonde maar wel op een manier die bij jouw persoon past.

Wil je over een langere periode een stok achter de deur hebben, zodat je nieuwe leefstijl een échte gewoonte wordt en in je systeem zit, dan is het 6 maanden programma misschien meer geschikt voor jou waarin je door extra coaching gemotiveerd blijft om door te gaan met je gezonde leefstijl.

Met Healthy Pleasures:
* Kom je van je snaaibuien af
* Val je blijvend af zonder  streng dieet
* krijg je weer nieuwe energie
* Voel  je je weer fit en lekker in je vel
* Geniet je van  het bereiden van lekker én gezond eten

Ik ben heel benieuwd wat jouw wens is voor 2018 en hoe je er voor zorgt dat die wens gaat uitkomen. Laat vooral een reactie achter of neem contact met me op.

Start vandaag nog met jouw gezonde leefstijl! Vraag  een vrijblijvend telefonisch gesprek met mij aan en dan gaan we er samen voor zorgen dat 2018 jouw jaar wordt!

Voornemens 2018.png

 

 

Comment