vitaliteit binnen jouw bedrijf

Hoe staat het met de vitaliteit van de medewerkers binnen jouw bedrijf? Wist je dat het ziekteverzuim van werknemers omlaag gaat wanneer zij gezonder leven? En dit ook een burn out kan voorkomen? Zowel privé als binnnen het bedrijf zijn er genoeg manieren om de vitaliteit van werknemers te verbeteren, mits je maar weet hoe dit aan te pakken. In veel bedrijven is hier nog steeds weinig of te eenzijdige aandacht voor. Er zijn echter meer oplossingen dan je denkt en die hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn. Healthy Pleasures adviseert graag om meer gezondheid op de werkvloer te krijgen, stress te verlagen en energie te verhogen, waardoor werknemers zich lekkerder in hun vel voelen en beter presteren in hun werk. Healthy Pleasures denkt graag met je mee hoe een vitaliteitsprogramma vorm te geven en kan op verschillende manieren werknemers inspireren en tot actie doen overgaan.  Denk hierbij aan frisse presentaties, workshops, individuele coachingsessies, een vitaliteitsprogramma op maat, gezond advies voor een gezonde kantine of gezond bedrijfsrestaurant ectetera. Healthy Pleasures brengt medewerkers in beweging voor blijvende vitaliteit!


Wordt een gezonde en superfitte ondernemer

Ervaar je veel stress, vergeet je door alle drukte door het runnen van een eigen bedrijf jezelf ?  Komt er stiekem de laatste tijd steeds een kilootje bij? Ben je altijd moe? En heb je bijvoorbeel Slaapproblemen, of kun je je slechter concentreren en Vermindert je productiviteit?  Is je conditie niet meer wat deze was? Veel ondernemers zijn zo met hun bedrijf bezig dat ze al hun energie in hun bedrijf stoppen en vergeten daarbij zichzelf. Of je hebt geen idee hoe je je leefstijl moet veranderen in je toch al overvolle agenda. Start met investeren in je zelf, want dat levert pas echt winst op, en dat zal er ook voor zorgen dat je ook je bedrijf op een gezonde manier kunt leiden.
Verbeter je leefstijl en gezondheid en je gaat weer bruisen van de energie, met een scherpe frisse geest om topprestaties te leveren. Want fitte ondernemers bereiken betere resultaten, hebben meer focus en uithoudingsvermogen. Daar krijg je past écht energie van!
Healthy Pleasures biedt leefstijladvies passend bij jou als ondernemer door 1 op 1 coaching. Verandering in leefstijl  kost tijd. Samen kijken we hoe je stap voor stap gezondere keuzes gaat maken welke jou uiteindelijk tot een betere én gezondere ondernemer maakt. Coaching kan ook plaatsvinden bij jou op de zaak! Informeer naar de mogelijkheden voor voedingsadvies, personal training, stressmanagement en verder leefstijladvies om vandaag nog te starten met met jouw gezonde leefstijl. Ontdek de beste versie van jezelf!


beweegsessies tijdens meeting of evenement of bedrijfsfitness

Wil jij je vergadering of evenement meer kleur geven en ervoor zorgen dat je deelnemers scherp blijven tot het eind? Fris ze op met een korte onderbreking  tussendoor met bijvoorbeeld een vrolijke beweegsessie en laat  deelnemers ervaren hoe bewegen ze fris en scherp houdt tussen de verschillende presentaties of workshops door. Healthy Pleasures verzorgt graag korte beweegsessies tijdens jouw seminair, meeting of brainstormsessie zodat ze weer fris zijn voor de volgende sessie! 

Healthy Pleasures zorgt voor fris beweegentertainment als kickstart op bijeenkomst of sportevenement!

Bedrijfsfitness voor fitte werknemers! Lekker sporten na werktijd onder begeleiding in de bedrijfsfitnessruimte of jouw bedrijf als startpunt voor een lekkere training na het werk buiten. Ook leuk als personeelsuitje!