KOOKBOEK GEZONDE WERELDGERECHTEN

Wat geweldig om aan dit mooie kookboek te mogen meewerken! Breng 13 auteurs samen, waaronder ik, met een passie voor gezond koken en een gezonde leefstijl. Geef ze allemaal een land en de vrijheid traditionele recepten te voorzien van een gezond sausje en tadaaaa je hebt een gezond kookboek. Dit unieke kookboek staat vol met meer dan 150 heerlijke én gezonde recepten uit elk continent ter wereld. De volgende landen/continenten zijn vertegenwoordigd:
Afrika (diverse landen) Amerika (midden), Australië, Engeland, Griekenland, India, Iran, Israël, Italië, Japan, Nederland, Mexico, Scandinavië, Spanje en Turkije. Ik heb jarenlang in Spanje gewoond dus mijn aandeel is natuurlijk Spanje waarvoor ik alle recepten heb verzorgd.  Recepten voor alle gelegenheden staan er in, voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. De meeste recepten die er in staan zijn te bereiden met ingrediënten uit de supermarkt en zijn niet moeilijk te bereiden maar zijn allemaal bijzonder. Het is vrij van geraffineerde suiker, koemelkvrij en grotendeels tarwevrij. Er wordt alleen gebruik gemaakt van spelt. Het bevat recepten met vis en vlees maar ook veel vegetarische en veganistische recepten. 

Het is een geweldig leuk cadeau, ook voor Sinterklaas of Kerstmis voor eenieder die van koken houdt en dat de gerechten dan ook nog gezond zijn, is mooi meegenomen. Het kookboek kost € 24,95 en kun je bij verschillende boekhandels krijgen maar ik vind het natuurlijk veel leuker als je deze bij mij bestelt. Uiteraard signeer ik het graag voor je en verpak ik je boek feestelijk in transparant folie.

KOOKBOEK GEZONDE WERELDGERECHTEN