1 op 1 coaching is dé manier om aan je doelstelling te werken wanneer je wilt afvallen, gezonder wilt leven of beter wilt presteren omtrent sport. Mijn coaching past zich aan op jouw Persoonlijke behoeften. Want het draait tenslotte om jou. Ik ben er ook voor je als het even niet zo lekker gaat. Ik wil graag in jou investeren. Belangrijk is dat je jezelf vooraf de vraag stelt: Hoe graag wil ik dit? en wat wil ik bereiken? Als jij het beste van jezelf geeft, dan zal je eerder resultaat boeken. Dat zal niet altijd makkelijk zijn, want een andere leefstijl. vraagt tijd, inzet en ook durf, durf om eerlijk naar jezelf te kijken en nieuwsgierig te zijn naar nieuwe ervaringen, openstaan voor nieuwe dingen. en de wil om oude patronen te doorbreken. Je zal zien, dan gaat er een wereld voor je open en ik begeleid je daarbij!

Hoe ga ik te werk? 
In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek, bespreken we jouw wensen, stel ik enkele vragen en kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Als het klikt en jij hebt er een goed gevoel over dan maken we een afspraak. Meestal zal dit een traject zijn welke uit meerdere afspraken bestaat, zodat ik je kan coachen op gedrag. In dat geval is het eerste gesprek een 1,5 uur durend analysegesprek, waarin ik veel vragen stel, zodat ik een goed beeld van je krijg en snel helder krijg waar je sterke punten liggen en wat aandachtspunten zijn. Dit gesprek is belangrijk voor het verdere verloop van het traject daar ik mijn manier van coaching daarop afstem. Na afloop krijg je meestal een opdracht van me mee. In het tweede gesprek neem ik een body analyse/lichaamsmeting bij je af, en begint de échte coaching.

Coaching vindt plaats bij mij in de praktijk in Utrecht Leidsche Rijn,  bij All Inn Fitness Utrecht, bij jou thuis of via Skype dus ook als je aan de andere kant van het land woont, kan ik je begeleiden. Dat is Flexible coaching van Healthy Pleasures. 

Gemiddeld heb je 4 consulten nodig om je eerste verandering in leefstijl eigen te maken zodat je gedrag een gewoonte wordt. Wil je dat je gedrag op meerdere fronten verandert en echt een leefstijl wordt en voor langere tijd een stok achter de deur, dan raad ik je het 6 maanden traject aan dan heb je gedurende 3 coachingssessies extra geduende 3 maanden zodat je ook bij terugval, snel weer de draad kunt oppakken.

Niet altijd zal jouw veranderwens passen bij de standaard trajecten die ik aanbied, uiteraard kan ik in overleg met jou een speciaal traject op maat aanbieden of enkele losstaande consulten. De prijs kan daardoor ook anders zijn. Dit zal ik altijd vooraf goed met je bespreken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Vergoeding mogelijk bij aanvullende zorgverzekering (BGN lid: 2751)