Jaaaa, nog een paar weken en ons kookboek “Gezonde Wereldgerechten” komt uit en deze wordt op 22 oktober gelanceerd. Alle Spaanse gerechten heb ik verzorgd! Samen met 13 auteurs hebben we hard gewerkt en het resultaat wordt prachtig. Het boek wordt nu gedrukt. Wil jij dit unieke boek alvast bestellen/reserveren? De 1e druk van het vorige boek was namelijk vóór lancering al uitverkocht!, stuur me een bericht via de button hieronder.
Het was een mooie culinaire reis om recepten te maken, te proeven, uit te proberen, en niet te vergeten, het resultaat vast te leggen met Sander Kleijn van Bijzonderkleijn.nl zodat er bij mijn recepten ook prachtige foto’s staan.

Het boek kost € 24,95 en is vanaf nu bij me te bestellen. Dit gezonde kookboek is een initiatief van Irene Lelieveld en bevat meer dan 150 gezonde wereldrecepten voor ontbijt, lekkere lunches, mooie avondmaaltijden en overheerlijke nagerechten uit:
Afrika (diverse landen) Amerika (midden), Australië, Engeland, Griekenland, India, Iran, Israël, Italië, Japan, Nederland, Mexico, Scandinavië, Spanje en Turkije. Dat wordt werelds koken en smullen! #gezondewereldgerechten 

Er komt een échte boeklancering en jij kan daar bij zijn! 
De boeklancering is op 22 oktober en jij kan daar bij zijn. Iedereen is welkom!
Deze vindt plaats van 13.00-16.00 uur in Limburg.  Leuk als je me laat weten als je komt.
Er worden workshops en kookdemonstraties gegeven, de auteurs van het kookboek zullen er zijn en bij hen kun je allerlei gezond lekkers proeven.

Locatie:
Business Centrum A2, in de Kookstudio (achter het Van der Valk hotel Stein-Urmond)
Maurtislaan 49, 6129 EL Urmond

Facebookgroep:
Op https://www.facebook.com/natuurlijksamenkoken kun je je aanmelden en blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes  omtrent het boek, de auteurs en er worden recepten gedeeld.

Boekpresentatie 5 november in Nijmegen!
Op zaterdag 5 november, ben ik van 13.00-15.00 uur  tijdens de kookboekenweek met mijn kookboek in de boekwinkel Dekker van de Vegt, Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen in Nijmegen. Kom vooral langs en kom het kookboek bekijken en lekkere, gezonde hapjes proeven. 

Nieuw: Kookboek Natuurlijk samen koken; Gezonde Wereldgerechten, #Gezondewereldgerechten

Nieuw: Kookboek Natuurlijk samen koken; Gezonde Wereldgerechten, #Gezondewereldgerechten

Comment