Eindelijk kan ik er wat meer over zeggen. Sommigen van jullie wisten het al, Tadaaaaa. Eind oktober komt namelijk het kookboek GEZONDE WERELDGERECHTEN uit waaraan ik als co-auteur heb meegewerkt! Een groep gezonde kookgekken en met een grote passie voor lekker eten van ongeveer 15 personen waaronder ikzelf deelt de lekkerste recepten wereldwijd maar dan met een gezonde touch, zodat je schuldloos kunt genieten. Een enorm leuk maar ook spannend project om aan mee te werken. Ik neem je in dit boek mee naar Spanje waar ik bekende recepten heb aangepast of mijn eigen twist heb gegeven maar altijd met als doel deze zo lekker en zo gezond mogelijk te maken. Ik heb iets met Spanje; Ik heb er aantal jaren gewoond, vele vakanties doorgebracht en zelfs een aantal jaar Spaanse danslessen gevolgd.

Dit boek is een initiatief van Irene Lelieveld bekend van meerdere kookboeken zoals Natuurlijk samen koken, Een gezonde eter voelt zich beter, Wegwijs in de overgang en De natuurlijke detox etcetera. Nu aftellen naar het moment van verschijnen. 
Wil je alvast een exemplaar van dit unieke kookboek bij mij reserveren dan kan dit natuurlijk:-), neem dan vooral contact met me op. 

 

Een kleine impressie van het in oktober te verschijnen kookboek GEZONDE WERELDGERECHTEN  en wordt uitgegeven door uitgeverij Elmar. Ik heb Spanje als land gekozen en deel gezonde lekkere recepten, dat wordt genieten!

Een kleine impressie van het in oktober te verschijnen kookboek GEZONDE WERELDGERECHTEN  en wordt uitgegeven door uitgeverij Elmar. Ik heb Spanje als land gekozen en deel gezonde lekkere recepten, dat wordt genieten!