Zie jij ook door de bomen het bos niet meer als je door de supermarkt loopt?  Er staat zoooooveeel in de schappen.  Sta je voor het schap bij de pindakaas, zie je meer dan 20 (!) soorten staan! En een gangpad vol met ontbijtgranen! Maar is dit allemaal wel zo gezond? Pfff het begint voor je ogen te duizelen.... Want  wat moet je kiezen?  En hoe kan ik weten welke keuze een gezonde keuze is? Je wilt gezond eten maar je hebt echt geen tijd om iedere avond uren in de keuken te moeten staan, hoe pak je dat aan en waar let je op?

 Tijd voor helderheid en een frisse positieve blik!  Ik neem jou mee on tour door de supermarkt. Leuk en leerzaam!  met handige info en een lach zodat boodschappen doen vanaf nu geen struggle meer is van oneindige keuzes en twijfel. We bestuderen we samen verpakkingen, ik laat je kennismaken met lekkere gezonde producten en gef meteen bereidingstips mee. Ik leer etiketten en ingrediënten te begrijpen. Na een uur ga je vol inspiratie, leuke kookideeën en met nieuwe kennis weer naar huis en weet je voortaan wat je moet kiezen voor een Healthy lifestyle waar je happy van wordt en energie van krijgt. Verder krijg je handige info uitgereikt plus 'de grote suikerlijst' met de verschillende schuilnamen voor suiker. Voortaan maak jij gemakkelijk en snel de beste keuze in de supermarkt en shop je met zelfvertrouwen de lekkerste ingrediënten bij elkaar voor healthy ontbijt, lunch en diner of lekkers bij de borrel! 

Duur: ongeveer 60 minuten (op woensdag, donderdag of vrijdag, in de ochtend, middag of avond)  

Regelmatig organiseer ik een supermarktsafari voor jou als je je individueel wilt inschrijven:

  • Kleine groep van 5 - 12 personen. Check de data hier en schrijf je in.
  • Handige tips voor lekkere én gezonde maaltijden en tussendoortjes
  • Wat zit erin? Info over de werkelijke inhoud van producten
  • Hoe maak je de beste keuze voor een gezond productt?
  • Hoe weersta je de verleiding van het snoep- en chipsschap?
  • Leuk handig cadeautje voor iedere deelnemer na afloop

Voor 10 euro per persoon weet je na een uur precies hoe je boodschappen doet in a healthy way! 

Zijn er op dit moment geen data bekend? Neem gerust contact met me op.
(na afloop, krijg je een super leuk en bruikbaar cadeautje mee!)

Locatie: Plaatselijke supermarkt in Utrecht en omgeving
Wil je de tour liever alleen of met zijn 2en doen,  dan kan dat uiteraard ook. 
Privésafari    € 65,-  
2 personen  € 35,- per persoon
(prijzen voor meer dan 2 personen en besloten groepen op aanvraag. Ook zeer interessant voor bedrijven en medewerkers of leden van sportschool of dansschool bijvoorbeeld) 

De supermarktsafari cadeau geven? Dat kan ook, bestel dan de Supermarktsafari cadeaubon! Vrolijk verpakt met een handy & healthy cadeautje erbij!