IN 8 WEKEN WEER LEKKER IN JE VEL MET FIT & BOOTCAMPTRAINING PLUS VOEDINGS EN LEEFSTIJLADVIES VOOR LADIES ONLY!

In 8 weken weer lekker in je vel met bootcamptraining en voedingsadvies!

Start zaterdag 7 september 2019 bij voldoende deelnemers ( min. 8 deelnemers) In 8 weken je weer lekker fit en energiek voelen met groepslessen buiten in en rondom het park. Een frisse start na je vakantie met de Healthy Pleasures Fit- en bootcamptraining in en rondom het Julianpark in Utrecht met voedingsadvies. Een compleet programma, in een kleine besloten groep van maximaal 15 dames! En ervaar de voordelen van sporten in een groep en dat lekker buiten.

Heb jij een heerlijke vakantie gehad, geluierd, genoten van lekker eten, heerlijke wijnen en zomerse cocktails geproefd maar merk je nu dat je wel erg loom bent geworden van het goede vakantieleven? Wil je weer een frisse start maken met lekker sporten en een gezonde basis qua voeding, kortom je weer fit en energiek voelen? Gemotiveerd worden door in een groep te trainen? Dan is de Fit en Vitaal Challenge écht iets voor jou!

In 8 weken weer goed in je vel zitten, meer energie, je lekker fit voelen en de overtollige vakantiekilo’s kwijt! Gezellig in een groep van max 15 gelijkgestemde dames!

Start: zaterdag 7 september tot en met zaterdag 2 november 2019

Duur: 8 weken

Tijd; Elke zaterdag van 10.00 - 11.00 uur in het Julianapark (verzamelen ingang Julianapark op de hoek Amsterdamsestraatweg met Julianaparklaan)

Kick off zaterdag 7 september van 10.00 uur tot 12.00 uur, inclusief leefstijlpresentatie, voedingstips en lichaamsmeting en 1 uur bootcamptraining
(presentatie en lichaamsmeting van 10.00 tot 11..00 uur en training een keer van 11:.00 - 12.00 uur)

Meld je hier aan of vraag om meer info via het contactformulier

Prijs: 149 euro per persoon, daarvoor krijg je:

  • 1 x leefstijlpresentatie met voedingstips (tijdens Kick off)

  • 1 x per week een fit -en bootcamptraining in of rond het Julianapark (voor beginnende en meer ervaren sporters) gedurende 8 weken

  • 1 x persoonlijke analyse van jouw voedingsdagboek

  • 3 x een lichaamsmeting waarbij onder andere je gewicht, BMI, vetpercentage, spierpercentage wordt gemeten (niet verplicht)

  • 1 x handige map met info, voorbeeldmenu en opdrachten,

  • 1 x een leuk healthy cadeautje :-)

Vragen? Reageer via het contactformulier met je vraag of heb je meerdere vragen, dan kunnen we ook altijd even bellen!